Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Emisora Municipal FM.

Avatar: Ramon Milan Valles Ramon Milan Valles

Informar a la ciutadania de manera eficient i continuada seria la creació d'una emisora municipal de FM. El seu cost és baix amb un transmissor de 50W i un estudi bàsic no puja més de 3000 euros molt diferent a epoques passades.
Retransmissió de plens,concerts,informacio diaria amb franja horària establerta,programes musicals, etc,etc.
Collbató és un municipi amb una extensió molt dispersa,la revista municipal ha quedat minsa i molta informació arriba una vegada ja ha estat realitzada l'acció.
No tothom te un ordinador però si una simple radio amb FM a casa al cotxe,a la cuina. Es un debat del mai acabar i que caldria contrastar amb poblacions properes que disposen d'emisora fa anys i que en treuen un bon profit.Fa anys es va fer la proposta ,no va ser possible per poc interès politic ,la freqüència de 104,5 MHZ va ser concedida pels estaments de la Generalitat,es varen fer els estatuts es va recuperar una consola mezcladora de radio Nacional gràcies a una persona relacionada molts anys a la professió de tècnic ,ara jubilat, i només va faltar la partida pressupostària que ja hi era, però en un moment molt difícil dins l'ajuntament la partida pressupostada va ser destinada a una altre area que es necessitava rescatar.
L'emisora municipal seria un espai on des del més jove al més gran podrien dedicar espais de radiodifusio.
Espero el seu recolçament en aquest projecte.

Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir