Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

S'accepta la proposta perquè és competència municipal i és viable tècnica i econòmicament, tot i que cal acotar-la al barri Eixample-Els Clots.

Es calcula que al barri Eixample-Els Clots hi ha uns 280 embornals, pel que la proposta contempla la intervenció en el total d’embornals estimat.

Intervenció als embornals contra el mosquit tigre

Avatar: Ignasi Ignasi Acceptada

- Breu descripció:
Omplir amb ciment els embornals on la canonada està situada uns centímetres més amunt del fons de l’embornal (embornals sense sifó, veure foto), per tal d’evitar l’acumulació d’aigua, cosa que facilita la reproducció de larves de mosquit.
Al poble hi ha 2 tipus d’embornals, amb sifó i sense sifó. La mesura només es pot aplicar als embornals sense sifó, així doncs, per a valorar la proposta primer s’han d’identificar aquest embornals.
Si el pressupost no arriba per a cobrir tots els embornals del poble, limitar l’abast de la proposta.
- A qui beneficiaria la proposta? A tota la ciutadania ja que les molèsties i malalties que deriven del mosquit tigre i d’altres estan augmentant des del 2004 al països catalans, incorporant-se noves malalties com el virus del Nil.
- Ubicació de la proposta: El barri de l’Eixamples pateix, desconeixem el per què, d’una població molt més alta de mosquits tigres des de finals de Maig fins a finals d’Octubre, en comparació als barris del voltant. En concret, carrer Ametllers, carrer Mil·lenari i carrer Sant Pere Roc son llocs comprovats en els que 2 o 3 minuts parats a la vorera pot significar 7-8 picades fàcilment. Si el pressupost no arriba per tot el poble, es pot iniciar en aquest barri per comprovar la seva eficàcia.

Cost estimat

16.940,00 €

S'executaria entre 2024 i 2025.

S'estima un cost de 50€ + IVA per embornal, en total 60,50 € per embornal. 60,50 € x 280 embornals equivalen a una despesa total estimada de 16.940 €

Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir