Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

Es rebutja la proposta perquè s'unifica amb una proposta similar (número 22919, Espai recreatiu pati Antigues Escoles).

La proposta resultant passa a la fase de votació de la següent forma:

Actuacions a realitzar: Arranjament sòl: treure formigó, treure pedregar, repassar i piconar explanada. Paviment de sauló compactat. Plantació de 10 arbres. Col·locació de dos bancs.

Caldria redactar memòria valorada per ajustar el pressupost, i en funció d'aquest i sense superar els 20.000 €, l'execució final podria patir canvis respecte la proposta plantejada.

S'estima un pressupost de 20.000 € IVA inclòs per les actuacions descrites.

Millorar espai antigues escoles i obrir-lo com a refugi climàtic

Avatar: Ignasi Ignasi Rebutjada

- Breu descripció:
Amb la idea de dotar al poble dels anomenats refugis climàtics, que ajuntaments com el de Barcelona va implementant utilitzant les escoles que es desaprofiten els caps de setmana, i sent conscient de la complexitat que tindria potser fer-ho a una escola com l’Escola la Salut, crec que un espai possible podria ser l’esplanada de les antigues escoles.
Millorant l’espai amb més bancs, arbres amb bona copa (inicialment tendals fins que creixessin) per fer ombra a les taules de pícnic i una obertura al públic diürna.
Estratègicament està molt ben ubicat, tot i ser més desitjable l’espai del descampat de davant de la farmàcia i el forn, però no arribaria el pressupost.
És situa a prop del CAP on serveix de zona d’esbarjo durant l’espera, també per descansar els avis/es que tant sovint visiten el centre. Descongestionaria el parc de la piscina. La ubicació entre escola i llar fa que per els infants que surten de la llar, per els que el parc se’ls fa una mica massa, fos un espai de berenar (abans de la COVID la Llar permetia fer-ho al seu pati fins a les 17:00h).
L’ús rotatiu seria natural: El matí la gent gran, els infants a mitja tarda i els joves al vespre.
A qui beneficiaria la proposta. A tota la ciutadania, sobretot al jovent, que necessiten un espai on trobar-se i acaben ocupant el parc infantil (fent destrosses) i els més menuts en l’ horari de 4:30h-17:30h que podrien gaudir de l’aire lliure si hi tinguessin un espai.
- Ubicació de la proposta (opcional) Esplanada antigues escoles.

Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir