Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

No s’accepta la proposta ja que en el parc situat entre el passeig Ronda i el passeig de la Cerdanya, hi ha previst la creació d’un parc de cal·listènia, a més de la col·locació de nou mobiliari urbà i pèrgoles.

D’altra banda, cal indicar que no es proposa cap emplaçament alternatiu ja que la redacció del projecte necessari per poder implantar aquest pump track, la direcció d’obra i coordinació de seguretat i salut de les obres, més la seva posterior execució, superen el crèdit disponible pels Pressupostos Participatius.

Pump track a Collbató

Avatar: Carlos Carlos Rebutjada

Creació d'un pump track per què és pugui anar amb bicicletes, patinets, skate, patins línia... Un dels llocs on es podria colocar es al parc que hi ha entre el passeig Ronda y el passeig de la Cerdanya, on actualment hi ha un circuit de bicicletes obsolet.

Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir