Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Auditoria de Qualitat Urbana amb perspectiva de Gènere (ACUG)

Avatar: Mónica Mónica

Eina d’avaluació urbana per a Collbató que permet detectar les necessitats que el poble te amb un estudi de l’urbanisme existent. Determinaria, entre altres, si a les instal.lacions públiques se li està fent un us adecuat, equilibrat i optimitzat en tota la franja de temps posible, si el transport públic existent és adecuat per les necessitats comunitàries, si els camins d’us freqüent son prou segurs (il.luminació i trànsit), si tots els col.lectius tenen la posibilitat de gaudir de la vida dins del poble (exemple: que existeixin instal.lacions esportives o parcs acondicionats per persones amb cadires de rodes). També s’evalua que la mobilitat sigui possible per tots, que hi hagin ombres, bancs i fonts suficients per desplaçaments a peu en distàncies de 15-20min.
En resum, una auditoria que ajudi amb el seu informe a disposar dels punts febles de l’urbanisme de Collbató i al mateix temps de consells de com modificar-ho de manera que estigui present de manera transversal en qualsevol actuació que es volgui plantejar. Com exemple: la inversió en instal.lacions esportives que només gaudeixin un percentatge petit de la població hauria de ser revisada i reenfocada per a que aquesta inversió faci que la instal.lació permeti tenir un ús per diferents activitats que interessin a col.lectius diversos.
Interesa a tots els veïns. I és transversal a totes les regidories.
Contractació d’auditoria a empresa externa, per exemple Col.lectiu punt 6.

Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir