Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Estudi i implantació d’arbres a la via pública

Avatar: Mónica Mónica

Els estius amb temperatures cada cop més altes obliga a tenir una via pública transitable a qualsevol época de l’any. Collbató necessita d’un estudi que determini el millor tipus d’arbre per la zona, ja que existeixen múltiples queixes per el tema arrels, repercursió de relliscades per fulles o fruits,…, i no podem acabar amb els arbres simplement i generar un nou problema.
L’estudi determinaria la vegetació més adecuada i es podria desenvolupar un calendari d’implantació per fases. Caldria paral.lelament el compromís de l’Ajuntament per destinar, com si del manteniment del asfalt es tractés, d’una acció continua i prevista de plantació o replantació d’arbres, sense concentrar en grans paquets d’acció. Doncs és vital poder utilitzar la via pública per els peatons. Pensar en un urbanisme més reproductiu (el que millora la vida en comunitat) i no tant concentrat el la part productiva (enfocats en tot allò lligat a la mobilitat amb vehicles de motor perseguint produir més).
Beneficiats tots els veïns i veïnes.

Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir