Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Emisora Municipal FM

Avatar: Ramon Milan Valles Ramon Milan Valles

L'emisora municipal benificiaria a tota la població ,inclouent a les poblacions properes ja que la informació es veuria ampliada a l' arribar a aquestes, aproximadament 15 a 20 Km amb 50 W de potència.
El cost seria més assequible que la revista municipal, moltes vegades amb informació ja caducada quan ens arriba.
El comerç, el jovent, les emergències i com no la informació municipal es veuria molt mes actualitzada.
El cost seria de uns 5.000 euros i la programació podria ser de cap de setmana, encara que tots els dies es podria fer un informatiu de 1 hora i tindre la portadora activa per emergències.
L'ubicació podria ser amb un equipament Municipal, amb pocs M2 tant
l' equipament tècnic com el locutori .
Casal Municipal, Local d'entitats són varis llocs on es podria ubicar i que no portés problemes d' armònics a veïns si la instalació es realitza per professionals, l'antena tindria una alçada de 10 a 15 metres, l' orografia del municipi al ser zona alta no comportaria problemes de recepció.
Una oportunitat única per la comarca per donar a coneixer el nostre poble amb diferencia d'altres sistemes de comunicació i engegar un altre manera de fer poble i d'informar a la població.
Moltes gràcies.

Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir