Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Actualització i millora d'Itineraris Saludables i adequació de Marges de Pedra Seca

Avatar: 4000 peus A.E.Collbato 4000 peus A.E.Collbato

Breu descripció (raons i objectiu):
En nom de 4000 peus Associació Excursionista Collbató, fem aquesta proposta adreçada a tothom.
Collbató está ubicat en un entorn natural, amb una xarxa extensa de camins i corriols per caminar. L’objectiu d’aquesta proposta es poder senyalitzar amb pals indicadors els itineraris. També la millora de pistes i corriols per poder transitar adequadament, tant per les persones individuals, com grups, families, petits i grans i també poder fer.los per caminants inclusius (Joelette). Convindria senyalitzar també per permetre el transit simultani seguretat de bicis i caminants, o restringir-ne en els trams mes problematics.
També es proposa millora els marges de pedre seca, que es podrien rehabilitar i fer-ne el manteniment mitjançant tallers, adreçats especialmente a la gent jove. D’aquesta manera es contribuiría a mantener el nostre patrimoni.
Tot aixó hauria d’anar acompanyat d’una adequada divulgació amb folletons, a la web i xarxes, i des de les entitats del poble

Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir