Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Actualització i millora d'itineraris saludables i adequació dels marges de pedra seca

Descripció de la proposta:

En nom de 4000 peus Associació Excursionista Collbató, fem aquesta proposta adreçada a tothom.

Collbató està ubicat en un entorn natural, amb una xarxa extensa de camins i corriols per caminar. L'objectiu d'aquesta proposta és poder senyalitzar amb pals indicadors d'itineraris. També la millora de pistes i corriols per poder transitar adequadament, tant per les persones individuals, com grups, famílies, petits i grans. Convidria senyalitzar també per permetre el trànsit simultani amb seguretat de bicis i caminants, o restringir-ne en els trams més problemàtics.

També es proposa millorar els marges de pedra seca, que es podrien rehabilitar i fer-ne el manteniment mirjançant tallers, adreçats especialment a la gent jove. D'aquesta manera es contribuiria a mantenir el nostre patrimoni.

Tot això hauria d'anar acompanyat d'una adequada divulgació amb folletons, a la web i xarxes i des de les entitats del poble.

A qui beneficiarà?

A tots els veïns i veïnes del poble, de totes les edats, col·lectius i famílies, sense cap distinció.

També fomentarà el turisme per gaudir de l'entorn del poble, pel que els comerços del poble podrien veure's beneficiats. I al col·lectiu dels joves per fomentar el coneixement del nostre patrimoni, mitjançant els tallers de restauració dels marges de pedra seca que comentàvem.

On s’ubicarà?

A tot el municipi de Collbató, especialment a l'entorn rural.

Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir