Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Bancs Plaça Pere Vaquerisses (Eixamples)- Espai per els nostres vellets/es

Avatar: Mónica Mónica

Existeix un veïnat d’edat avançada al barri de l’Eixamples, que no troba un espai per fer una volta pels carrers més planers amb l’oportunitat de parar a descansar o “fer petar la xerrada” amb els veïns/es, en uns bancs amb una mica d’ombra. El mapa de Collbató reflexa una plaça anomenada Pere Vaquerisses que en la actualitat no existeix però estaria molt bé que hi fos. Està situada en un lloc on al voltant no es disposa de zona d’esbarjo de cap tipus. Actualment es prioritza l’espai per aparcament del mercat dels diumenges i creiem que aquest espai hauria de poder ser també aprofitat per els veïns que viuen al barri. Per això proposem dissenyar un espai que, sense impedir aparcar, contempli un espai de seure i una protecció de les oliveres i ametllers que molts cops acaben destrossats per les maniobres d’aparcament. Queden pocs arbres autòctons en tota la zona i és una pena que funcionin com columnes de pàrquing.
- A qui beneficiaria la proposta. A tots el veïns/nes, sobretot els més grans que els hi costa passejar en pujades i baixades com per accedir a zones de bancs ubicades en altres llocs del poble.
- Ubicació de la proposta :Plaça Pere Vaquerisses.Espai entre carrer de la Creu, Sant Pere roc, Carrer del Migdia i Carrer Ametllers.

Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir