Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Campanya de coneixement i fomentació de la mobilitat a Collbató

Avatar: Ignasi Ignasi

Descripció:
Amb l’objectiu de conèixer i fomentar la mobilitat a Collbató proposem una campanya per conèixer les diferents opcions disponibles. A la web de l’Ajuntament, o no hi és o és difícil de trobar el com arribar al poble.
Un exemple de desinformació son les parades del Passeig de les Llongàries, que no sabem si realment funcionen.
D’altra banda, fomentar aquest transport i divulgar el seu funcionament és una manera de fer-ho créixer per a que en un futur la mobilitat de tots, però en especial del joves, i entre pobles, sigui més fàcil.
“El futur ha de ser sostenible o no ho serà”, així que ajudem-nos a avançar. Actualment es força complicat saber per on para el bus, per no dir que hi ha una parada al passeig de la fumada que és de tot menys segura i que implica que, sobretot les noies, no vulguin utilitzar aquest transport per por a agressions sexuals. És una realitat que no permet mirar a una altre banda.
Beneficiaria a tota la ciutadania.

Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir