Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Pacificar la circulació al carrer Pau Bertran

Avatar: CARLES GAYA TALLÓ CARLES GAYA TALLÓ

Proposaria la pacificació de la circulació al carrer Pau Bertran, amb grans testos de ferro o altre material adequat a l'entorn del Casc Antic, on si podes plantar flors o petits arbres, esglaonats a banda i banda del carrer (per obligar a fer ziga-zaga als vehicles i lloc de protecció dels veïns), amb la finalitat d'evitar el pas de vehicles, sense respectar que és una zona peatonal on no i han voreres, i la majoria no son residents en l'àmbit del Casc Antic-Nucli Històric, aquesta proposta neix a rel de l'augment de vehicles que circulen, cap a altres zones de la Vila, Passeig Mansuet, carrer Muntanya, Pujolet ........, per estalviar-se uns metres de volta.
Principalment, la proposta va encaminada a evitar possibles accidents,, atès que més d'un veí a patit ensurts al respecte.

Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir