Ayuda
Un proceso participativo es una secuencia de actividades participativas (p.e. primero rellenar una encuesta, luego realizar propuestas, debatirlas en encuentros presenciales o virtuales, y finalmente priorizarlas) con el objetivo de definir y tomar una decisión sobre un tema específico.
Ejemplos de procesos participativos son: un proceso de elección de los miembros de un comité (donde primero se presentan unas candidaturas, luego se debate y finalmente se elige una candidatura), presupuestos participativos (donde se realizan propuestas, se valoran económicamente y se vota con el dinero disponible), un proceso de planificación estratégica, la redacción colaborativa de un reglamento o norma, el diseño de un espacio urbano o la producción de un plan de políticas públicas.
Pressupostos Participatius de Collbató 2024
3a Edició
Acerca de este proceso
Collbató engega per tercera vegada els seus pressupostos participatius. L’Ajuntament, amb aquesta aposta clara de fer partícip de les decisions polítiques al municipi als collbatonins i collbatonines, dóna el tret de sortida a aquest projecte participatiu a partir d’aquest mateix mes de desembre. I ho fa dotant el procés d’una partida de fins a 20.000€ perquè ciutadans a títol individual, entitats, comerços o demés empreses ubicades a Collbató puguin presentar propostes de millora i transformació del municipi.
Aquesta plataforma de participació conté tots els detalls, l'explicació de les fases i el calendari per l'elaboració del procés participatiu que permetrà la generació i priorització de propostes de millora de Collbató a petició de la seva ciutadania.
Compartir